31 Ocak 2013 Perşembe

Efsane Adam Full HD izle


Gençlik hayallerinin kaybolmasına izin vermeyen bir adam... Anthony Hopkins gerçek bir hikâye ile karşımızda dünya hız rekoru efsanesi Burt Munro rolünde. Yaşamı boyunca klâsik Indian motorsikletini mükemmelleştimeye çalışan Burt dünyanın bir ucundan Utah’taki Bonneville tuz çöllerine motorunu denemek için yola çıkar. Karşılaştığı tüm zorluklara rağmen yeni hız rekorunun sahibi olur. 1967 yılında Munro tarafından kırılan dünya rekorunu henüz geçebilen kimse olmadı ve efsanesi günümüze kadar geldi.


Gol 3 Full HD izle


Gol serisi filmlerin ilki olan Gol’ü soluksuz seyrettik. Ardından ikincisi geldi Gol 2 adıyla o da aynı etkiyi yaptı. Ama üçüncüsünde filmi biraz bozmuşlar. Filmin kahramanı çok arka planda kalmış.


Mississipi Yanıyor – Mississippi Burning izle


Mississippi Yanıyor, bütün isimlerin değiştirilmesine rağmen alında 1964'te Ku Klux Klan'ın üç tane sivil haklar savunucusunu öldürmesiyle ilgili. Bu üç insanın kaybolmasıyla araştırma başlatan FBI, iki ajanı görevlendiriyor: Anderson (Gene Hackman) ve Ward (Willem Dafoe). Anderson, yaşlı ve tecrübeli, Ward da genç ve idealisttir. Olayı çözme yöntemlerinin ve yaklaşımlarının farklı olması, FBI'ın o zamanda içinde nasıl ikileme düştüğünü gösteriyor.


Şampiyonun Dirilişi HD izle


Spor yazarı Erik evsiz bir adam olan Champ'i sokaklardan kurtarmaya karar verir. Ancak bu kararırın ardında Champ'in kim olduğuna dair gizi ortaya çıkarmak vardır. Erik bunun gizli kalamayacak bir sır olduğunu ve Champ'in öldüğüne inanılan efsanevi boksör olduğunu düşünmektedir . Champ'in efsanesini diriltirken onun bireysel macerasında babası ile olan ilişkisinin önemini anlayacaktır. Champ'in yaşamıyla ilgili gerçeklere daldıkça kendi yaşamında geri plana attığı yüzleşmekten korktuğu ilişkiler ortaya çıkacaktır.Erik kendi yaşamı ve ailesiyle olan ilişkisini gözden geçirecek ve uzun zamandır hiç yapmadığı bir şekilde kendisiyle yüzleşecektir.


Şampiyonun Dirilişi film izle


Zafer Yolu Full HD izle


evsiz bir jokey bir milyoner bir kovboy ve seabiscuit adında bir at.... kendilerinin ve ülkedeki herkese ilham kaynağı olan bir yarış atının gerçek öyküsünü anlatıyor...1920'lerde efsaneye dönüşen sıradışı bir drama...seabiscuit sizi hayatınızın yarışına götürecek...


Eega Kara Sineğin İntikamı Full izle


2012 Hint yapımı animasyon komedi türündeki Eega Kara Sineğin İntikamı sinema filminin yönetmenliğini S.s. Rajamouli yapmıştır.Başrollerinde ise Devadarshini Chetan Nani Crazy Mohan Samantha Ruth Prabhu ve Srinivasa Reddy yer almaktadır. Eega Kara Sineğin İntikamı animasyon komedi filmide Hint sinemasının en beğenilen filmleri arasına şüphesiz girecektir.Animasyon komedi filmi olan Eega Kara Sineğin İntikamı öldürülen bir adamın reankarnasyon sonrası bir sineğe dönüşerek intikam almasını konu almaktadır.Öldürüldükten sonra sevgilisinide katiline kaptıran adam sinek olarak dünyaya döner ve aşık sinek katilinden feci şekilde intikamını alacaktır.


Kurtadam : Aramızdaki Canavar izle


Universal Studios’un klasik canavarlar mirasından Werewolf: The Beast Among Us’ta bir canavar 19. Yüzyıl Avrupa’sında bir kasabada ay ışığı altında terör estiriyordur. Genç bir adam ise sevdiklerini bu dile getirilemeyen felaketten korumaya çalışmaktadır. Kasabanın doktoru (Stephen Rea) ile yaptığı çalışmalar esnasında Daniel (Guy Wilson) kurt adam saldırılarının korkunç sonuçlarına tanık olur. Yaratığın dehşet saçan ünü ödül avcılarını heyecan peşinde olanları ve şarlatanları kasabaya çekince Daniel bu acımasız canavarı yok etmeye karar verir. Bunun üzerine gizemli bir yabancı (Ed Quinn) ve yetenekli kurt adam avcılarından (Stephen Bauer Adam Croasdell) oluşan ekibi canavarı yakalamak için kasabaya geldiklerinde Daniel annesinin (Nia Peeples) tüm itirazlarına rağmen onlara katılmayı teklif eder. Ancak gruptakiler kısa süre içinde bu yaratığın daha önce karşılaştıkları tüm yaratıklardan daha güçlü daha zeki ve daha tehlikeli olduğunu anlarlar. Kasabadaki ölü sayısı gün geçtikçe artmakta ve kasabalılar komşularının yırtıcı hayvanlara dönüştüğünü gördükçe kasaba halkı kurt adamın gerçek kimliğini bulmak için birbirine karşı silahlanır. Bu kargaşa ortasında Daniel hedefine hayal ettiğinden çok daha yakın olduğundan kuşkulanmaya başlar.


Yakar Top Full HD izle


Globo Spor Salonu’nun hem kurucusu hem de sahibi olan White Goodman’ın (Ben Stiller) en büyük isteği Average Joe’s adındaki spor salonunu ele geçirebilmektir. Sahip olduğu salonun Goodman’ın eline geçmesini istemeyen Peter LaFleur’ın (Vince Vaughn) ise başı büyük derttedir: 50 bin doları zamanında bulamazsa korktuğu şey başına gelecek. İhtiyaç duyduğu bu parayı bulmanın en kolay yolunun yakartop turnuvasına katılmak olduğunu düşünen Peter arkadaşları ile sıkı bir takım kurar ama ne yazık ki açgözlü Goodman da bu turnuvaya katılır ve kıyasıya bir mücadele başlar.


Maximum Conviction izle


Eski siyah ops operatif Tom Steele (Seagal) ve onun ortağı Manning (Austin) açığa eski bir hapishane atanmış bunlar iki gizemli kadın mahpuslar gelişini nezaret gerekir.Yeni gelenler arama geçmeden paralı elit bir kuvvet saldırı hapishane.Kadınların gerçek kimliklerini ortaya çıkar gibi Steele o düşündüğümüzden çok daha büyük bir şeyin ortasında yakalanmış olduğunu fark eder


Paris Manhattan Full izle


Woody Allen takıntılı bir eczacı olan Alice Allen’ın tüm filmleri ezbere bildiği yetmezmiş gibiyönetmenin kendisini de kafaya takmış haldedir. Üstelik onu seven ama ilişki konusunda şüpheleriolan bir de erkek arkadaşı vardır.


Prometheus izle


Prometheus” ile yeni bir mitoloji yaratan Scott insan ırkının dünya üzerindeki köklerini araştıran bir ekibin hikayesini anlatıyor. Bu serüvende evrenin en karanlık köşelerine sürüklenen ekibin kökleri ararken buldukları dünyanın sonunu getirebilecek bir şey oluyor. Bu durumda artık bununla savaşıp insan ırkını bu bilinmez tehlikeden kurtarmaları gerekiyor. Alien” ve “Blade Runner”ın yönetmeni Ridley Scott tanımlanmasına katkı sağladığı türe geri dönüyor. Prometheus ile Scott ezber bozan bir mitoloji yaratıyor. Bu mitolojik dünyanın içinde bir grup kaşif Dünya üzerindeki insanoğlunun kökenine dair bir ipucu keşfediyor. Bu ipucu gruptakileri evrenin en karanlık köşelerine heyecanlı bir yolculuk yapmaya zorluyor. Ancak yolculuğun sonunda insan ırkının geleceğini kurtarmak için korkunç bir savaşa katılmaları gerekiyor.


Cadılar Zamanı Full HD izle


'Season of the Witch'; 14. yüzyılda Kara Veba'nın yayıldığı dönemlerde cadı olduğundan şüphelenilen bir kızın taşınmasına yardım eden şövalye Behman (Nicholas Cage)'ın macerasını anlatacak.


Babam İçin Full HD izle


Will Brennan yakın zamanda annesini kaybetmiş babası ise bir süre önce ortadan kaybolmuş 11 yaşında kimsesiz kalmış bir çocuktur. Hayattaki en büyük tutkularından bir ise İngiliz futbol takımı Liverpool'dur. Will’in futbol karşı ilgisi ve bilgisi ise çevresindeki herkesten daha fazladır. Bir gün kayıp babası Gareth bir anda ortaya çıkar; hem de oğlunun gönlünü almak için İstanbul'da oynanacak Liverpool –A.C. Milan Şampiyonlar Ligi Final maçına cebine iki biletle gelmiştir. Will babasına hemen güvenemese de Gareth onu bir daha terk etmeyeceğinin ve yeni bir hayata başlayacaklarının sözünü verir. Fakat Türkiye yolculuğuna hazırlandıkları sırada Will'in babası aniden ölür Will kendisini yatılı okulda tamamen terk edilmiş bulur. Ama vazgeçmeye niyetli değildir. Hem babasının anısını yaşatmak için hem de gönülden bağlı olduğu futbol takımına destek vermek için bu yolculuğa çıkmaya kararlıdır. Yola koyulduğunda ise ülkesinde yaşanan savaş yılları sonrasında futbolu bırakan ve travmatik bir geçmişi olan Boşnak Alek ile tanışır. Alek başta gönülsüz olsa da kendisini Will'in heyecanına ve azmine kapılmış olarak İstanbul yollarında bulur...


Arıza Aşk Full HD izle


“Kıyameti getirin ve Dünya’ya uyarlayın.” Kitle imha silahları üretmek gibi karanlık hobilere sahip olan iki arkadaşın kafalarındaki tek düşünceleri budur. Yani en azından bir tanesinin aşık olup yıkım aşk ve nefret duygularıyla sarmaş dolaş bir şekilde düşüşe geçişine kadar.


Ben Dört Numara Full HD izle


James Frey'in altı kitaplık bilim-kurgu serisinden senaryosunu Al Gough ile Miles Millar'ın uyarladığı film gezegenleri yok edilirken son anda kaçarak kendilerini kurtaran dokuz uzaylı ergenin öyküsünü anlatacak...Herbiri lise çağında olan grup üyelerinden bir tanesi gezegenlerini yok eden düşman tarafından büyütüldüklerini fark edecek... Filme adını veren 4 numarayı Pettyfer 6 numarayı Palmer canlandıracak.


Baskı – Pressed Full HD izle


Jesse ve Sam bagajlarına hayatlarını sonsuza dek değiştirecek birşeyin gizlendiğini farkederler. Pressed hırs aldatma cinayet ve zenginlik unsurlarını barındıran bir suç-gerilim filmi.


Ruh Full HD izle


Nicole ve Annie annelerinin vefatından sonra çocukluklarını geçirdikleri eve döner. Evde kaldıkları gece kız kardeşler aralarında esrarlı bir varlık olduğunu hissederler. Rahatsız edici rüyalar gören Annie tuhaf sesler yüzünden gece yarısı irkilerek yatağından kalkar. Annelerinin resminin yanında tanımadıkları bir kadının resmi vardır. Annelerinin geçmişinde gizli ve korkunç bir gerçek olduğunu hissederler.


Güneşin Karanlığında Full HD izle


Mick Haller karizmatik ve yakışıklı bir ceza avukatıdır. Los Angeles’ta Lincoln marka arabasını ofisi olarak kullanmasıyla ünlüdür. Kariyeri boyunca genellikle önemsiz suçlar işlemiş suçluları savunmuştur. Ancak birden bire önüne hayatının fırsatı çıkar; Beverly Hills’in yakışıklı bir zengini cinayetle suçlanmaktadır ve kendisini savunması için Mick’i tutmak istemektedir. Bu kadar basit ve kendisine kolayca para kazandıracak gibi gözüken bu dava bir anda bir ölüm kalım savaşına dönüşür.Film Michael Connelly’nin ülkemizde Altın Kitaplar’dan “Güneşin Karanlığında” adıyla yayınlanan çoksatar kitabından uyarlanmıştır..


Miss Bala Full HD izle


Laura Guerrero Meksikalı genç güzel ve hırslı bir kadındır. Hayattaki en büyük ideali ise güzellik yarışmasında birinci gelmektir. Tesadüf eseri bir gece kulübünde narkotik polislerince işlenen bir katliama tanık olunca hayallerine ulaşmasının yegane yolunun uyuşturucu şebekesiyle işbirliği yapmaktan geçtiğini anlar.


Acımasız Tanrı Full HD izle


Tony Ödüllü bir tiyatro oyunu olan "God of Carnage" Fransız oyun yazarı Yasmina Reza tarafından yazılmış olan filmde 11 yaşında iki çocuğun kavga etmesinin ardından aileleri arasında başlayan tartışmanın doğurduğu ilginç olayları konu alan bir kara-komedi olarak nitelendiriliyor.Brooklyn'de geçen öykü yönetmenin hukuki davası nedeniyle Amerika'da çekilemiyor. Bu yüzden film Paris'te çekilecek.


Scary or Die


Son zamanların en hareketli en aksiyon filmlerinden olan ve gişe rekoları kıran bir film.IMDB den iyi not alan filmde kostümler,zombiler,vampirler çok iyi düşünülmüş.Klasik zombi ve vampir filmlerine taş çıkartacak cinsten bir film olmuş
Taejung zombi katliamında eşini kaybeder.Bu kötü olayın arkasından Taejung yeni sevgili arayışına çıkar.Doğum günü partisine bir palyoça çağrılır ve ortalık karışır.

Not:Filmler dört ayrı siteye tek parça olarak eklenmşitir.Vimple sitesinden izlemek için lütfen dns ayarlarınızı yapın iyi seyirler.


The Apparition Full HD izle


Kelly (Ashley Greene) ve Ben (Sebastian Stan) okudukları üniversitede yapılan parapsikolojik bir deneye katılırlar. Kısa bir süre sonra evlerinde garip olaylar meydana gelmeye başlar ve bu garip olayların deneyde açığa çıkan doğaüstü bir varlık tarafından gerçekleştirildiğinin farkına varırlar. Bu varlık Kelly ve Ben'in korkularından beslenerek onlara rahat vermemektedir. Son umutları doğaüstü olaylar uzmanı olan Patrick (Tom Felton) 'dir. Patrick onlara yardımcı olabilecek mi? Yoksa bu korkunç güçten kurtulmak için çok mu geç? IMDb: 4.2


The Survival Games izle


ir grup arkadaş kampa gitmek için anlaşırlar ve kampa doğru yol alırlar.Kampta çok iyi vakit geçireceklerini düşünürler fakat kampta ilk zamanlar herşey yolunda gider.Kampta kaldıkları günler içinde de olaylar başlayacaktır. Aksiyon türünde çekilmiş 2012 çıkışlı bir filmdir.İyi seyirler diliyoruz.


Vamps Full izle


Vampir filmlerini eklemeye devam ediyoruz son zamanların Vampir Filmlerinden olan Vamps komedi ve korku filmi türünde çekilmiş 2012 tarigli bir vampir filmi.Vampir filmlerinde genelde korku sahneleri olur fakat bu filmde Komedi türünüde kapsamaktadır.İyi seyirler diliyoruz.

Agneepath izle


Bu film Vijayın intikam dolu kalbiyle yüzleşmesini sizelere aktaracaktır. Hindistanın bir şehirden yaşayn Vijay küçükken babasını hunharca öldürülmüş ve kaybetmiştir.Babasının öldürülmesi onun için herzaman büyük bir hüzün aynı zamandada kin olmuştur.Daha sonraları annesi ile birlikte Bombaya taşınan Vinjay büyüyünce intikamını almak için doğduğu şehre döner ve babasının katili ile yüzleşir.


Agent Vinod izle


Yapım:2012 Hindistan Konu:Ajan Vinod öldürülen arkadaşlarının öldürülme sebebini öğrenmek ve intikamlarını almak için harekete geçer.. iyi seyirler


Max Maceraları Kralın Doğuşu 2 izle


Kahraman korkusuz ve mücadeleci kimliğiyle çıktığı heyecan dolu yolculukta dostlarını da yanına alarak kararlı bir şekilde ilerleyen Aslan Max tüm çocukları ve içindeki çocuğu ortaya çıkarmak isteyen herkesi sinema salonlarında macerayla buluşturacak. Sezen Aksu’nun Kraliçe’yi seslendirdiği filmde Yekta Kopan Max’ı Özge Özpirinçci Max’ın en yakın arkadaşı Leena’yı Alpay Şayhan ise Yavru Fil’i seslendiriyor. Engin Altan Düzyatan’ın tok sesiyle tüm görkemini beyaz perdeye yansıtan Gölgelerin Efendisi Max ve arkadaşlarının karşısına aşmaları gereken türlü zorluklar çıkaracak.


Max Maceraları Kralın Doğuşu 2 izle


Kahraman korkusuz ve mücadeleci kimliğiyle çıktığı heyecan dolu yolculukta dostlarını da yanına alarak kararlı bir şekilde ilerleyen Aslan Max tüm çocukları ve içindeki çocuğu ortaya çıkarmak isteyen herkesi sinema salonlarında macerayla buluşturacak. Sezen Aksu’nun Kraliçe’yi seslendirdiği filmde Yekta Kopan Max’ı Özge Özpirinçci Max’ın en yakın arkadaşı Leena’yı Alpay Şayhan ise Yavru Fil’i seslendiriyor. Engin Altan Düzyatan’ın tok sesiyle tüm görkemini beyaz perdeye yansıtan Gölgelerin Efendisi Max ve arkadaşlarının karşısına aşmaları gereken türlü zorluklar çıkaracak.


Liseli Polisler izle


Polis okulundan yeni mezun olan iki arkadaş Schmidt ve Jenko kılık değiştirerek bir liseye stajyer polis olarak alınırlar. Buradaki görevleri liselilerin karıştığı alkol uyuşturucu vb. suçlarını izlemek rapor etmek ve engellemekkenher ikisi de liseli olmanın cazibesine kendilerini kaptırırlar. Zira kendi ergenliklerinde üstlerinden atamadıkları sorunların devam ettiğini de keşfedeceklerdir.


Politik Oyunlar izle


Politik Oyunlar filminin Yönetmenleri John Heilemann ve Mark Halperin ortak kaleme aldıkları 'Behind the
scenes of the American elections. " (Amerikan seçimlerinin perde arkası)
adlı kitaptan uyarlanan televizyon filmi 2008 eylülünde
gerçekleştirilen Amerikan başkanlık seçimlerinde Barack Obama ve John
McCain arasındaki çekişmeye Alaska valisi Sarah Palin'in dahil olma
sürecine odaklanıyor.
Başrollerde Julianne Moore, Woody Harrelson ve Ed Harris'i seyrettiğimiz filmin yönetmenliğini Jay Roach üstleniyor.

Doğaüstü izle


Birbirleriyle çok iyi arkadaş olan üç liseli genç tesadüf sonucu gördükleri bir çukura inerler ve olanlar olur. Artık düşünce gücü ile istediklerini yapabilecek bir hale gelen gençler önceleri bunu şaka ve eğlence için kullansalar da bir zaman sonra kontrolden çıkarlar ve insanların kaderleri ile oynamaya başlarlar. Artık içlerindeki kötü ruh ortaya çıkmıştır ve ortalığı birbirine katmaya başlamışlardır.


30 Ocak 2013 Çarşamba

Elf-Man Full izle


Filmin ingilizce açıklamasına ulaşabildik.An Elf is left behind by Santa to help rescue the Harper family from a lousy Christmas. The Elf and the family get more than they bargained for, as the kids help the Elf discover his special powers and true identity as a budding superhero.

Piranha 3DD izle


Maddy ve arkadaşları Barry ve Kyle doğal bir park alanındaki göle yüzmeye giderler. Fakat bu göldeki en vahşi insan yiyici pirina balıklarından habersizdirler.


28 Ocak 2013 Pazartesi

Barikat izle


Bir babanın iki çocuğuyla beraber ormanda sessiz bir tatil yapma isteği hayatta kalma mücadelesine dönüşür


Liseli Polisler izle


Polis okulundan yeni mezun olan iki arkadaş Schmidt ve Jenko kılık değiştirerek bir liseye stajyer polis olarak alınırlar. Buradaki görevleri liselilerin karıştığı alkol uyuşturucu vb. suçlarını izlemek rapor etmek ve engellemekkenher ikisi de liseli olmanın cazibesine kendilerini kaptırırlar. Zira kendi ergenliklerinde üstlerinden atamadıkları sorunların devam ettiğini de keşfedeceklerdir.


Büyük Mucize izle


Dünyanın dört bir yanındaki insanların yüreğini ısıtan gerçek bir hikayeye dayanan Big Miracle bir gri balina ailesini Kuzey KutupDairesi’nde hızla oluşan buzullardan kurtarmak için kendilerine engel olmak isteyen süper güçlere karşı bir araya gelen küçük bir kasabanın haber kanalı muhabiriyle (John Krasinski) bir Greenpeace gönüllüsünün (Drew Barrymore) öyküsünü anlatıyor.
Yerel bir kanalın televizyon muhabiri olan Adam Carlson (Krasinski) daha büyük bir piyasaya geçebilmek için Alaska’nın kuzey ucundan kurtulmaya can atmaktadır. Kariyerinin en büyük haberini bulduğundaysa tüm dünyanın o haberi takip ettiğini fark eder. Soğuk bölgeye yaklaşan petrol devlerinin devlet yöneticilerinin ve aç gazetecilerin içinde Adam’ı en çok endişelendiren kişiyse Rachel Kramer’dir (Barrymore). Kramer hem lafını sakınmayan bir çevreci hem de Adam’ın eski sevgilisidir.
Zamandaralırken Rachel ve Adam kuzey bölgelerinin yerli halkından sıra dışı bir grup toplar. Petrol şirketleri Rus ve Amerikan orduları farklılıklarını bir kenara bırakarak balinaları kurtarmak için seferber olur. Herkesin dikkatini yerkürenin en tepesindeki bu noktaya çevirmişken türü tehlike altında olan bu hayvanları kurtarmak birbirlerine diş bileyen ülkeleri bir araya getirir ve Soğuk Savaş’a kısa bir süreliğine de olsa ara verilmesine vesile olur.


Sığınak 2 izle


Yıl 1945, 2. Dünya Savaşı’nın sonları ve Klausener isimli bir Alman bilim adamı ölümsüz Nazi ordusunu yaratacak korkunç ve yeni bir teknoloji üzerinde çalışmaktadır. Bu güne geldiğimizde NATO’dan bir görev gücü aceleyle Doğu Avrupa’ya gönderilir; burada yoluna çıkan her şeyi acımasızca öldüren kötü bir düşmana karşı savaşacaklardır ancak bu sıradan bir düşman değildir.

Sadece savaş suçlusu Klausner’in izini takip eden cesur Helena neyle karşı karşıya olduklarını bilmektedir. Gerçek bir zombi Nazi Fırtına Birliği… Yıllardır Nazilerin sırlarını kovalayan Wallace’ın yardımıyla bu iki kişi özel bir birlik eşliğinde düşman hatlarının derinlerine ilerlerler. Görevleri bu kötücül ordunun kökenini bulmak ve 4. Reich’ın yeniden yükselişini engellemektir.


Son Vurgun izle


Mark Wahlberg ardında bırakmak için çok uğraştığı dünyadan uzak durmaya çalışan ve ailesini korumak için her şeyi yapan bir adamı anlatan hızlı tempolu Contraband filmindeki oyuncu kadrosunun başında yer alıyor. New Orleans’da geçen film uluslararası kaçakçılığın sadakatin nadiren var olduğu ve ölümün köşe başında beklediği acımasız dünyasını keşfediyor.Chris Farraday (Wahlberg) suç dolu yaşamını uzun süre önce terk etmiştir ama kayınbiraderi Andy (Caleb Landry Jones) acımasız patronu için bir uyuşturucu anlaşmasını berbat edince Chris Andy’nin borcunu ödemek için yaptığı en iyi iş olan kaçakçılığa geri dönmek zorunda kalır. Chris efsane bir kaçakçıdır ve sahte banknotlardan milyonlarla geri dönme umuduyla Panama’ya son bir iş için en yakın arkadaşı Sebastian (Ben Foster)’ın yardımıyla çabucak bir ekip toplar.Olaylar çabucak dağılır ve Chris paraya ulaşmasına saatler kala karısı Kate (Kate Beckinsale) ve oğulları hedef olmadan önce acımasız uyuşturucu baronlarının polislerin ve tetikçilerin kalleş ağında başarıyla yol bulmak için paslanmış becerilerini kullanmalıdır.


Son Vurgun izle


Mark Wahlberg ardında bırakmak için çok uğraştığı dünyadan uzak durmaya çalışan ve ailesini korumak için her şeyi yapan bir adamı anlatan hızlı tempolu Contraband filmindeki oyuncu kadrosunun başında yer alıyor. New Orleans’da geçen film uluslararası kaçakçılığın sadakatin nadiren var olduğu ve ölümün köşe başında beklediği acımasız dünyasını keşfediyor.Chris Farraday (Wahlberg) suç dolu yaşamını uzun süre önce terk etmiştir ama kayınbiraderi Andy (Caleb Landry Jones) acımasız patronu için bir uyuşturucu anlaşmasını berbat edince Chris Andy’nin borcunu ödemek için yaptığı en iyi iş olan kaçakçılığa geri dönmek zorunda kalır. Chris efsane bir kaçakçıdır ve sahte banknotlardan milyonlarla geri dönme umuduyla Panama’ya son bir iş için en yakın arkadaşı Sebastian (Ben Foster)’ın yardımıyla çabucak bir ekip toplar.Olaylar çabucak dağılır ve Chris paraya ulaşmasına saatler kala karısı Kate (Kate Beckinsale) ve oğulları hedef olmadan önce acımasız uyuşturucu baronlarının polislerin ve tetikçilerin kalleş ağında başarıyla yol bulmak için paslanmış becerilerini kullanmalıdır.


Piranha 3DD izle


Maddy ve arkadaşları Barry ve Kyle doğal bir park alanındaki göle yüzmeye giderler. Fakat bu göldeki en vahşi insan yiyici pirina balıklarından habersizdirler.


Project X


3 çılgın lise öğrencisi kaybeden hallerinden kurtulmak ve 'biraz' eğlenmek için büyük bir doğum günü partisi düzenlerler. Fakat gece ilerledikçe yüzlerce kişi partiye akın edecek ve işler çığırından çıkacaktır ve bu arada gündüzden beri kayıtta olan kamerayı da ellerinden düşürmeyeceklerdir.Felekten Bir Gece serisinin yönetmeni olan Todd Phillips bu sefer yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosu pek çok televizyon dizisinde aktör olarak da seyrettiğimiz Michael Bacal'a ve Matt Drake'e ait


Aşkım Benim


19. yüzyılda geçen "Bel Ami" Guy De Maupassant’ın aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlandı. Pattinson’ın canlandırdığı "George Duroy" isimli karakter üzerine kurulu olan film bu genç gazetecinin Paris’te çok etkili ve güzel bir kadınla kurduğu ilişki ve acımasızlığı sayesinde şöhret basamaklarını birer birer çıkarak kentin en güçlü adamı haline gelmesinin öyküsünü işliyor. Film Thurman’ın Duroy’un bir arkadaşının eşiyken onunla ilişki kurması ve aksanını düzeltmesine yardımcı olmasıyla başlıyor. Sosyetenin gözbebeği olan bu güçlü kadın daha sonra hayatını Duroy ile birleştiriyor. Filmde Kristin Scott Thomas gazeteci Duroy’a aşık olan sosyeteden bir kadını Christina Ricci ise hafif meşrep genç bir ev kadınını canlandırıyor.


Barikat izle


Bir babanın iki çocuğuyla beraber ormanda sessiz bir tatil yapma isteği hayatta kalma mücadelesine dönüşür


Doodslag izle


Max (Theo Maassen) bir ambulans şoförüdür. Doğumunda sorunlar olan bir bebek ve annesine yardıma giderken ambulans arkadaşı ufak bir kaza geçirmiş bir çete tarafından alıkoyulur. Max araçtan iner ve ufak bir tartışmadan sonra çeteden birine yumruk atar yolu açar ve bebek ile annesine yardıma gider. Anne ve bebek hastaneye getirilir ve bebek sağlıklıca doğar ancak bu arada yumruk attığı çocuk aynı hastanenin bir yan odasında ölür. Peki bu durumda Max bir kahraman mıdır yoksa bir katil mi?


Barikat izle


Bir babanın iki çocuğuyla beraber ormanda sessiz bir tatil yapma isteği hayatta kalma mücadelesine dönüşür


Doodslag izle


Max (Theo Maassen) bir ambulans şoförüdür. Doğumunda sorunlar olan bir bebek ve annesine yardıma giderken ambulans arkadaşı ufak bir kaza geçirmiş bir çete tarafından alıkoyulur. Max araçtan iner ve ufak bir tartışmadan sonra çeteden birine yumruk atar yolu açar ve bebek ile annesine yardıma gider. Anne ve bebek hastaneye getirilir ve bebek sağlıklıca doğar ancak bu arada yumruk attığı çocuk aynı hastanenin bir yan odasında ölür. Peki bu durumda Max bir kahraman mıdır yoksa bir katil mi?


V/H/S izle


Bir grup evsiz, tanımadıkları bir insan tarafından bir soygun için kiralanırlar. Yapmaları gereken terk edilmiş bir eve girmek ve bir VHS kaseti çalmaktır. Karşıdan basit gibi görünse de evin içine girdikten sonra keşfedilecek pek çok kayıt bulurlar...


Avgust Vosmogo izle


Sıradan bir genç kadının hikayesi. Ksenia'nın hayatı çok mutlu değildir. İş yerinde sorun, özel hayatında sorun, anne ile sorun, sürekli bakım gerektiren bir bebek....Bu arada Ksenia yeni erkek arkadaşı ile Soçi birkaç gün geçirmek istiyordur. Ve oğlunu Kafkasya'da çocuğun babası olan Artem'e gönderir. Ama bölgede Gürcistan savaşı başlar ve onun korkusunun üstesinden gelmesi gerekir, çocuğunu kurtarmak için çabalamaya başlar


Dikkat Bebek Var izle


Doğumlara çok yakın zamanda yolları kesişen 5 çift aynı dönemlerde bebek beklemenin heyecanını ve sevincini yaşarken hamilelik sürecinin sıkıntılarına beraber göğüs gerip en mutlu anlarına beraber şahit oluyorlar. Bu süreç hepsine şunu öğretiyor: sen ne kadar plan yaparsa yap hayat en beklenmedik şeyleri önüne koyar!


Kutup Macerası HD izle


Tecrübeli kurtarma rehberi Jerry Shepard Antarktika’nın zorlu koşullarına rağmen bir gruba daha önderlik etmektedir. Ancak ölümcül bir kazadan sadece köpeklerini terk ederek kurtulabilir.

Yine de hayattaki en büyük dostlarını o kadar da kolay feda etmeye niyeti yoktur. Maceraperest ve güzel pilot Katie’nin de desteğiyle benzeri görülmemiş bir kurtarma operasyonuna girişmeye hazırlanmaktadır. Üstüne üstlük Antarktika’da yüzyılın en büyük kar fırtınası adım adım yaklaşmaktadır.


Vahşi Doğa izle


küçüklüğünden beri babası tarafından kükremeyi öğrenen Rayn afrikadaki vahşi doğaya gitmeyi ister babası bunun uygun olmadığını söyler.ilk fırsatta Rine trenle vahşi doğaya kaçırılır.Babası ve arkadaşları zürafasincapyılan ve bufaloyla vahşi doğaya yolculuk yapar.Ama Rineorada kaybolacaktır. AMA BABASI içgüdüleri sayesinde onu bulacaktır.


Babamın Penguenleri izle


New York’taki dairesinde penguenler ile birlikte yaşayan Tom Popper’ın komik hikayesi anlatılıyor.Ünlü oyuncu Jim Carrey’nin yine bir komik bir karakteri canlandıracağı filmde başarılı bir iş adamının 6 penguen alarak apartman dairesini buzdan bir kaleye dönüştürme serüveni anlatılıyor. Penguenler ile birlikte yaşamaya başlayan Tom Popper bakalım yeni sorumluluklarının iş hayatına olumsuz yansımasını engelleyebilecek mi?


Stolen 2012 Türkçe Altyazılı izle


Will Montgomery yanlış giden bir silahlı soygundan sonra yakalanıp sekiz yıl hapse mahkum edilen usta bir hırsızdır. Hapisten çıkan Will suç geçmişini arkasında bırakmaya ve kendisinden iyice uzaklaşmış kızı Allison’la ilişkisini düzeltmeye kararlıdır. FBI ve eski iş arkadaşları sekiz yıl önceki silahlı soygundan çalınan 10 milyon doları Will’in sakladığını düşünmektedir. Will’in eski ortağı Vincent Allison’ı kaçırır ve 10 milyon doları fidye olarak ister. Allison’ı bir taksinin ses geçirmeyen bagajında tutan Vincent sürekli hareket halinde olduğu için bulunması zordur. Will’in 10 milyon dolarlık fidyeyi bulması için sadece bir günü vardır. Ancak FBI ve eski dostlarının aksine soygundan çalınan para onda değildir. Bu nedenle içgüdülerine ve güzel ve zeki eski ortağı Riley’e güvenmek zorundadır. Riley ile beraber çok geç olmadan kızını kurtarmak için son bir soygun yapacaklardır.


Cosmopolis izle


Don DeLillo’nun çok satanlar listesinden uzun süre inmeyen “Cosmopolis” isimli romanınından Uyarlanan Film. Manhattan’da limuzininin içinde çeşitli olaylar nedeniyle mahzur kalıp ve 24 saatini arabasında geçirmek zorunda kalan bir adam ve karısının hikayesine odaklanıyor. Multimilyoner kahramanımız Robert Pattinson arabasının içinden hem parçalanan hayatını düzene sokmaya çalışır hem de işlerini yürütmeye çabalar.


Of Snails and Men


b>Romanya'nın bir şehri olan Muscel'de şehrin en büyük fabrikalarından biri kapatılır ve 1000 kişi işsiz kalır.Fabrikanın alıcıları sadece 300 işçi çalıştırabileceklerini söylemesi üzerine George sendika lideri böyle bir işi hiç bırakmayı aklından bile geçiremezdi.İşten ayrılmamak için çeşitli planları vardı.İyi Seyirler....

Amerikan Güzeli


b>Büyük, güzel bahçeli bir evde karısı ve kızı ile birlikte yaşayan  Lester Burnham ’ın (K. Spacey) hayatı hiç bu kadar kötü olmazdı.Uzun yıllardan beri çalıştığı yerde patronu tarafından aşağlandığı gibi birde ailesiyle sorunlar yaşamaktadır.Ergenlik dönemindeki genç kızının kendisinden nefret etmekte ve karısı ondaln çok büyük beklentiler içinde olduğu için ona hiç ilgi göstermemektedir.İşten ayrılan Lester Burnham (K. Spacey) kızının,güler yüzlü arkadaşı Angela ile tanışmasıyla hayatı çok değişir.Angela ile tuhaf bir cinsel gerilim içine girerler.Bunu duyan kızı ve karısı tamamen aileden koparlar ve tüm aile fertleri çok farklı hayatlar içine girerler. İyi Seyirler...

27 Ocak 2013 Pazar

Alex Cross Hd izle



Red Kit Batıya Hücum 2007 Türkçe Dublaj izle



TenTenin Maceraları



Kaos Örümcek Ağı izle



Kaos Örümcek Ağı izle



Tin Man izle



Anadolu Kartalları izle



Bir Ses Böler Geceyi ize



Sağ Salim izle



Yahşi Batı izle



Sefiller – Les Miserables izle



SüperTürk izle



Kelebeğin Rüyası izle



Celal ile Ceren



Parker izle



Bu Son Olsun izle



X



ip Man 2 izle



Here Comes The Boom izle



Ölümcül Geçmiş – No Tell Motel İzle



Büyük Macera İzle



Savaş Cadısı İzle



Kibarca Öldürmek izle



Düğmelerin Savaşı İzle



Hesher İzle



Yeniden Ölmek İzle



Compliance – İtaat izle



English Vinglish İzle



Hedi izle



Boş – Empty İzle



Vur ve Kaç izle



Yolda izle



Dedemin İnsanları izle 720p



Kızıl Ejder – Red Dragon izle



Kutsal Gizemler izle



İnat Hikayeleri izle



Oyum Kime izle



Öldüren Sis izle



Gün Işığı izle



26 Ocak 2013 Cumartesi

Ölüm Çiftliği izle



İsyan izle



Kıyamet Kitabı izle



Dante 01



40 Day Dream izle



Yakıcı Bir Yaz izle



Jism 2 izle



Kural Ötesi izle



Kuma izle



Tai Chi Master izle



Güzel ve Çirkin izle



007 James Bond Skyfall izle 720p



Paranormal Activity 4



Kuğu Prenses Yeni Bir Yıl Macerası izle



Ip Man 1 izle



Drillbit Taylor izle



Gazeteci Çocuk



Beyaz İntikam izle



Bitmeyen Gece izle



Deney izle



The Sweeney izle



Officer Down izle



Anlatamadım mı izle



Korku Kapanı izle



Offender izle



İz Peşinde izle



12 Kızgın Adam izle



Kusursuz Yabancı izle



23 Numara izle



Kiss Kiss Bang Bang izle



The Sweeney izle



Duvara Karşı izle



Entrika – Arbitrage izle



Entrika – Arbitrage izle



Bir Dilim Suç izle



Toprağın Çocukları



Faust İzle



Yargıç Dredd İzle



Şrek 4 Sonsuza Dek Mutlu izle



Gezegen 51 – Planet 51 2010 Film İzle



Adı Çıkmış izle



Amerikan Pastası 2 izle



Amerikan Pastası izle



Sahara izle



25 Ocak 2013 Cuma

Hükümet Kadın izle



The Wendell Baker Story izle



Sahara izle



The Wendell Baker Story izle



Pineapple Express izle



Siren X izle



Siren X izle



Uyuyan Güzel izle



Adı Çıkmış izle



Pudor izle



Utanç izle



Uyuyan Güzel



Pudor



Goya’nın Hayaletleri – Goya’s Ghosts izle



Vahşi Şeyler 2 izle



Vahşi Şeyler 2



Vahşi Şeyler 2



Aşcı Fare izle



Ölüm Çıkmazı izle



İşaretler izle



İlk Öpücük izle



Beynimdeki Düşman – Johnny Mnemonic izle



Çılgın Dostlar 3 – Open Season 3 2010 Filmi Full izle



Aşk Yeniden – Hope Springs izle



TenTen´in Maceraları



24 Ocak 2013 Perşembe

Sır izle



Baskın izle



Neşeli Ayaklar 2 izle



Son Ültimatom izle



3 İdiots izle



Yahşi Batı 720p izle



Ayı Teddy izle



Paul izle



Tetikçiler izle



Super 8 izle



Operasyon Argo izle



Kanunsuzlar izle



Vampyre Nation izle



Süper Ot izle – How High izle



Sessiz Tepe Karabasan izle



Cem Yılmaz Fundamentals Full izle



Umut Işığım izle



Kumanda – Click izle



Officer Down izle



Zincirsiz izle



Babam ve Oğlum izle



Hayat Güzeldir izle



Yargısız izle



Laurence Anyways izle



Mükemmel Saha izle



Sokak Dansı 4 izle



Savaş Atı izle



Tomorrows Joe izle



Öldüren Şüphe – Charade



Ekip 49 – Ladder 49 izle



Kuzey Yamacı izle



Karım Hakkında Herşey – All About My Wife Hd izle



İlk ve Son Aşkım izle



Ölüm Uykusu izle



Soyal Bilimler izle



Seven Psychopaths izle



Grabbers 2012 izle



Açlık Oyunları – The Hunger Games Türkçe Dublaj 720p izle



Titanların Öfkesi Türkçe Dublaj 720p izle



Kuzey Yamacı izle



Kuzey Yamacı izle



Kuzey Yamacı izle



Savaş Atı izle