28 Nisan 2013 Pazar

Dark Skies izle


Dark Skies izle filmi fragmanı :

Film konusu :
Dark Skies Filmini izle, Dark Skies izle, Dark Skies Online izle Sessiz ve sakin bir banliyöde hayatlarını sürdüren Daniel ve Lacey Barret huzurlu ve sıkıntısız bir ailedir. Güvenli ve huzur dolu hayatları ezber bozacak hadiselere maruz kalmaya başladığında bu düzenleri bir anda bozulacaktır. Film izle, Full Film izle Aileyi hedef alan sıkıcı hadiseler evlatlarının odasında görünmeye başlayan bir yabancı siluetiyle başlar, bu olayın ardından eve saldırmaya başlayan büyük kuş sürüleri ile devam edecektir. Aile kısa bir zaman dilimi içerisinde ölümcül bir güç tarafından risk altında olduklarını fark edecektir. Ne var ki etrafındakileri bu konuda ikna etmek pek de mümkün olmayacaktır. Şimdi kendi yaşamlarını kendi başlarına kurtarmak için direnme zamanıdır.
Film izle, online Film izle, HD film izle, Türkçe Altyazılı izle, Filim izle, Full Film izle, Full HD izle, Türkçe Dublaj izle, direk film izle, infilm izle filmin tamamını izlemek için


buraya tıklayın


Dark Skies 720p izle , Dark Skies Filmini izle , Dark Skies HD izle , Dark Skies izle , Dark Skies online izle , Dark Skies seyret , Dark Skies Tekpart izle , film izle , Full film izle etiket :


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder