17 Nisan 2013 Çarşamba

Muhteşem ve Kudretli Oz izle


Muhteşem ve Kudretli Oz izle filmi fragmanı :

Film konusu :

Muhteşem ve Kudretli Oz – Oz the Great and Powerful İzle , Muhteşem ve Kudretli Oz izle, Muhteşem ve Kudretli Oz seyret, Muhteşem ve Kudretli Oz hd izle, Muhteşem ve Kudretli Oz full izle, Muhteşem ve Kudretli Oz izle, Muhteşem ve Kudretli Oz online izle, Muhteşem ve Kudretli Oz Tekpart izle, Muhteşem ve Kudretli Oz 720p izle Oscar Diggs (James Franco) küçük çaplı bir sirk sihirbazıdır. Ayrıca pek de ahlaklı biri değildir. Toz toprak içindeki Kansas’tayken kendini bir anda canlı Oz diyarında bulan Oscar turnayı gözünden vurduğunu düşünür. Şöhret ve servet kazanması çok kolay olacaktır. Tabii üç cadıyla tanışana dek... Bu üç cadı; Theodora (Mila Kunis) Evanora (Rachel Weisz) ve Glinda (Michelle Williams) Oscar’ın; herkesin beklediği o müthiş sihirbaz olduğuna bir türlü ikna olmaz. İstemeden Oz Diyarı’nın ve sakinlerinin büyük sorunlarıyla karşı karşıya kalan Oscar çok geç olmadan kimin iyi kimin kötü olduğuna karar vermek zorundadır. İllüzyon ve becerikliliğiyle hatta biraz da büyüyle sihrini konuşturan Oscar kendini büyük ve güçlü Oz Büyücüsü’ne dönüştürmekle kalmaz daha iyi de bir adam hâline getirir.
Film izle, online Film izle, HD film izle, Türkçe Altyazılı izle, Filim izle, Full Film izle, Full HD izle, Türkçe Dublaj izle, direk film izle, infilm izle filmin tamamını izlemek için


buraya tıklayın


Muhteşem ve Kudretli Oz 720p izle , Muhteşem ve Kudretli Oz HD izle , Muhteşem ve Kudretli Oz izle , Muhteşem ve Kudretli Oz online izle , Muhteşem ve Kudretli Oz seyret , Muhteşem ve Kudretli Oz Tekpart izle , Muhteşem ve Kudretli Oz – Oz the Great and Powerful İzle etiket :


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder