20 Temmuz 2013 Cumartesi

Beyaz Saray Düştü Tek Part Türkçe Dublaj İzle


Beyaz Saray Düştü Tek Part Türkçe Dublaj İzle filmi fragmanı :

Film konusu :
Beyaz Saray Düştü 2013 ABD yapımı , Roland Emmerich yönetmenliğinde tersyon dram filmidir. Başrollerinde ise nihayet dönemin parlataraf kabiliyetlerinden Channing Tatum, Jamie Foxx ve Maggie Gyllenhaal bulunuyor. Cale ABD reisının koruması olmak dahilin çaba sarf eden vatansever bir adamdır. Büyük ölçüde kızını etkilemek körcıyla gizli servise dahil olabileceği bir görevde çalışmayı isteyen John Cale, Başkan James Sawyer'ın korumalarından biri olabilmek dahilin müracaatda bulunur, ancak kabul edilmemiştir. Küçük kızını bu haber ile düş kırıklığına uğratmak istemeyen Cole, onu Beyaz Saray turuna götürür. Burada haberi vermeye hazırlanırken ortalık bir anda karışır. Paramiliter bir grup asker, Beyaz Saray'ı işgal etmiştir. Kısa sürede büyük bir kaosun hakim olduğu ortamda, küçük kızını, başkanı ve ülkeyi kurtarmak dahilin Cale’in vakitne karşı uçurumışması gerekmektedir. Sonuç pek dahil açıcı değildir. Karadan ve havadan ağır hücum altındadırlar. Beyaz saray düşmüş durumdadır. Başkanın ıslakamı ise Cale'in ellerindedir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Beyaz Saray Düştü izleyebilirsiniz. Sitemizdeki bütün Beyaz Saray Düştü izleyicilerine iyi seyirler dileriz..
Film izle, online Film izle, HD film izle, Türkçe Altyazılı izle, Filim izle, Full Film izle, Full HD izle, Türkçe Dublaj izle, direk film izle, infilm izle filmin tamamını izlemek için


buraya tıklayın


Beyaz Saray Düştü 720p izle , Beyaz Saray Düştü full hd izle , Beyaz Saray Düştü full izle , Beyaz Saray Düştü izle , Beyaz Saray Düştü Tek Part Türkçe Dublaj İzle , Beyaz Saray Düştü vk izle , en yeni filmler 2013 filmleri , White House Down full izle etiket :


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder