20 Temmuz 2013 Cumartesi

Crood’lar – The Croods izle


Crood’lar – The Croods izle filmi fragmanı :

Film konusu :
İlk çağda yaşayan Crug ailesinin üyeleri bir mağaranın etrafında yaşam mücadelesi vermektedir. Evlerine yakın bir yerde avlanırlar ve hava kararmadan güvenli mağaralarına geri dönerler. Ama bir deprem yaşam alanlarını yerle bir eder. Vahşi hayvanlardan korunmak için biran önce kendilerine bir yer bulmak zorundadırlar. Ailenin asi genç kızı genç bir çocukla karşılaşır ve ondan bir çok şey öğreneceklerdir. Genç adam ve Crug ailesinin babasının liderliğinde yeni maceralara doğru yol alacaklardır. İyi seyirler..
Film izle, online Film izle, HD film izle, Türkçe Altyazılı izle, Filim izle, Full Film izle, Full HD izle, Türkçe Dublaj izle, direk film izle, infilm izle filmin tamamını izlemek için


buraya tıklayın


Crood’lar – The Croods izle 720p izle , Crood’lar – The Croods izle Filmini izle , Crood’lar – The Croods izle HD izle , Crood’lar – The Croods izle izle , Crood’lar – The Croods izle online izle , Crood’lar – The Croods izle Tekpart izle , Crood’lar – The Croods izle Türkçe dublaj izle , film izle , Full film izle etiket :


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder