23 Mayıs 2013 Perşembe

Madagaskar Türkçe dublaj izle


Madagaskar Türkçe dublaj izle filmi fragmanı :

Film konusu :
Madagaskar izle New York Central Park hayvanat bahçesinin kralı Animasyon izle Alex isimli aslandır. Alex’in en yakın arkadaşları Zebra Marty, Zürafa Melman ve Su Aygırı Gloria, her ne kadar bu güzel manzaralı hayvanat bahçesinde esaret hayatı yaşasalar da en azından lezzetli yemekler olduğundan bu durumu görmezden gelirler. Hayvanat bahçesi dışında nasıl bir hayat olduğunu merak eden Zebra Marty, penguenlerin yardımıyla bahçeden kaçar. Gün ışımadan gelmeyi planlayan Marty’nin kaçışını arkadaşları gece yarısı fark eder ve onu hayvanat bahçesinin dışında aramaya koyulurlar. New York gibi bir metropolde 3 hayvanın dolaşması oldukça dikkat çeker. Sonunda tren garında Marty’i bulmayı başarırlar. Fakat hayvanat bahçesine giden son treni kaçırınca esrarengiz kişilerin eline geçerler. Kaçırılan hayvanlar kendilerini Afrika’ya giden bir gemide kafeslenmiş halde bulurlar. Alex, Marty, Melman ve Gloria Madagaskar’a gelmişlerdir. New York’ta doğan ve hiç orman görmemiş kahramanlarımız, bu vahşi ortamda hayatta kalma mücadelesi verecek ve ormanda yaşamanın ne olduğunu keşfedeceklerdir.
Film izle, online Film izle, HD film izle, Türkçe Altyazılı izle, Filim izle, Full Film izle, Full HD izle, Türkçe Dublaj izle, direk film izle, infilm izle filmin tamamını izlemek için


buraya tıklayın


film izle , Full film izle , Madagaskar 720p izle , Madagaskar Filmini izle , Madagaskar HD izle , Madagaskar izle , Madagaskar online izle , Madagaskar Tekpart izle , Madagaskar Türkçe dublaj izle etiket :


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder