10 Mayıs 2013 Cuma

Toprağın Çocukları İzle


Toprağın Çocukları İzle filmi fragmanı :

Film konusu :
Toprağın Çocukları Filmini izle, Toprağın Çocukları izle, Toprağın Çocukları Online izle, Toprağın Çocukları hd izle, Toprağın Çocukları full izle, Toprağın Çocukları Filmini izle, Toprağın Çocukları Tekpart izle, Toprağın Çocukları 720p izle, Film izle, Full Film izle Köy Enstitülerini konu alan filmde, savaştan yeni çıkmış ve ayağa kalkmaya çalışan bir ülkenin insanlarının en büyük eksiklerinden birisi eğitimdir. Yüzde sekseni okuma yazma bilmeyen insanların bulunduğu 1935 Türkiye’sinde, bu açığı kapatmanın en iyi yolu olarak Köy Enstitüleri düşünülmüştür. Bu konudan yola çıkan filmde, Kemal adlı öğretmen kendi köyünde bağnazlığa, ayrımcılığa karşı eğitimle savaş verir. Çingene bir kız olan Karika, vatandaş bile kabul edilmez. Köylü Karika’yı ve ailesini istemez. Karika, Köy Enstitüsü’nde okuyan Cevher tarafından kurtarılır. Enstitü içerisinde kalınacak yer sağlanan Karika’yı köyden dışarı atmak için enstitüye baskı yapılır. Bölge komutanı Necip tarafından göz altına alınan Kemal Öğretmen’in sonunda suçsuzluğu ispatlanır fakat köy enstitüleri kapatılma süreciyle karşı karşıya kalır.
Film izle, online Film izle, HD film izle, Türkçe Altyazılı izle, Filim izle, Full Film izle, Full HD izle, Türkçe Dublaj izle, direk film izle, infilm izle filmin tamamını izlemek için


buraya tıklayın


film izle , Full film izle , Toprağın Çocukları 720p izle , Toprağın Çocukları Filmini izle , Toprağın Çocukları hd izle , Toprağın Çocukları izle , Toprağın Çocukları online izle , Toprağın Çocukları Tekpart izle etiket :


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder