23 Mayıs 2013 Perşembe

Vay Anam Vay 2 Türkçe dublaj izle


Vay Anam Vay 2 Türkçe dublaj izle filmi fragmanı :

Film konusu :
Vay Anam Vay 2 izle, Vay Anam Vay 2 Online izle, Vay Anam Vay 2 hd izle Full Film izle 2000 yılındaki başarılı bir şekilde Koca Anne rolünü oynayan Martin Lawrence bu kez, daha büyük, daha korkusuz ve daha kötü bir Koca Anne olarak karşımızda. Bu kez kılık değiştirmesinin nedeni, ulusal güvenlik felaketini önlemek. Fakat bunun için şüpheli ailenin çocuklarına bakıcılık etmek zorunda kalıyor. Bir bilgisayar virüsü tarafından tehdit altında olan ulusal güvenlik dosyalarını kurtarmaya çalışan Malcolm, Tom Fuller’in evinde bakıcılık yapmaya başlar. Koca Anne rolünde Fuller ailesinin kopmaya yüz tutmuş bağlarını pekiştiren Malcolm’un, kendi ailesine bağlılığı da pekişir.
Film izle, online Film izle, HD film izle, Türkçe Altyazılı izle, Filim izle, Full Film izle, Full HD izle, Türkçe Dublaj izle, direk film izle, infilm izle filmin tamamını izlemek için


buraya tıklayın


film izle , Full film izle , Vay Anam Vay 2 720p izle , Vay Anam Vay 2 Filmini izle , Vay Anam Vay 2 HD izle , Vay Anam Vay 2 izle , Vay Anam Vay 2 online izle , Vay Anam Vay 2 Tekpart izle , Vay Anam Vay 2 Türkçe dublaj izle etiket :


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder